Get De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en PDF

By F. Th van Egeren

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk.

F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte path - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de path die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.
Jan Willem De Goey gaat op vakantie naar Isla Margarita Venezuela.
Daar komt hij terecht in de wereld van de drugs.
Hij ontmoet Sabrina, waar hij hevig verliefd op wordt. Zij fungeert niet alleen als steun en toeverlaat, maar ook als tolk.
Dit goed geschreven verhaal zorgt voor de nodige sensatie bij de lezer.

Show description

Read or Download De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en Zonnenbrillen (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Download e-book for iPad: Digital detox (Dutch Edition) by Florence Pérès

Laat digitale media voor jou werken - en niet andersom! Meer en meer zijn we vergroeid met onze cellphone. We checken koortsachtig elke nieuwsupdate, beantwoorden onze mails 24/7 en instagrammen ons te pletter. Maar daardoor gunnen we ons brein geen minuut rust. electronic trainer Florence Pérès legt uit waarom onze digitale verslaving moordend is voor onze performantie en ons bovendien rusteloos, jachtig en gestresseerd maakt.

Download e-book for kindle: Leer Portugees - Snel / Gemakkelijk / Efficiënt: 2000 by Pinhok Languages

Bent u op zoek naar de snelste manier om een taal te leren? Dan is dit boek precies waar u naar op zoek bent. De meeste vocabulaireboeken bieden u een overweldigend aantal woorden, zonder duidelijke instructies over hoe u deze het beste kunt leren. Dit boek is anders. Het bevat de 2000 meest voorkomende woorden en zinnen die u wilt leren en deze worden u aangeboden in volgorde van belangrijk tot minder belangrijk, zodat u de meest gebruikte woorden en zinnen als eerste leert.

Mark Twain,Johan Hos's Leven op de Mississippi (Dutch Edition) PDF

Vanaf zeer jonge leeftijd wist Mark Twain één ding zeker: hij wilde rivierloods worden op de Mississippi. De prestige van die 'mythische wezens' used to be onder jochies in het zuiden van de Verenigde Staten enorm: ze reisden, en wisten álles. In deze fenomenale beschrijving van de machtigste rivier van Amerika ondervinden we hoe ingewikkeld dat loodsen eigenlijk used to be.

Suze Yalof Schwartz,Emma van der Sluijs's Unplug (Dutch Edition) PDF

Voor iedereen die geen tijd heeft, van alles aan z'n hoofd heeft en denkt dat meditatie niet aan hem of haar besteed is. Unplug en laad op! Snelle meditatieWie zegt dat mediteren lang hoeft te duren? In Unplug leer je dat ook snelle meditatie heel zinvol is. Door elke dag een meditatie van enkele minuten te doen, kun je weer helemaal opladen.

Extra info for De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en Zonnenbrillen (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en Zonnenbrillen (Dutch Edition) by F. Th van Egeren


by Anthony
4.2

Rated 4.33 of 5 – based on 35 votes